Betting Advice TV - We share our betting secrets!

Va aflati la: Home Echipa noastra

Chestionar - B. Advice

Va rugam sa completati chestionarul pariorilor prezent pe siteul nostru. Prin acest lucru putem afla mai multe despre modul in care pariati si va putem indruma mult mai bine in luarea deciziilor importante.

Revista Betting Advice

Vrei o sursa lunara de articole noi, informatii si sisteme numai bune de pus in aplicare? Revista "Betting Advice" iti vine in ajutor in fiecare luna garantand ca vei obtine un profit mult mai mare daca ne citesti.

Predictii pe mobil

Nu esti la calculator insa vrei sa ai acces la serviciul nostru de predictii profesioniste? Nici o problema! Intra pe siteul nostru (.mobi) si ai toate predictii noastre profesioniste indiferent unde te aflii.

Betting Advice Shop

Nu e gluma! Un pachet cumparat din magazinul nostru online (.biz) iti poate aduce un profit lunar de peste 50% din suma investita. Intra si dubleaza-ti castigurile pe loc.

Echipa noastra

E-mail Print PDF

ECHIPA BETTING ADVICE

Sample imagePasionat de sport inca de la sase ani, cand a practicat tenisul de performanta, Alex a reusit sa aduca pariurile la un nou nivel, facand dintr-un hobby, un stil de viata. In 2006, a fost directorul diviziei de marketing a companiei Bodog, aceasta experienta oferindu-i sansa sa descopere pariurile sportive, atat din perspectiva unui parior cat si din perspectiva bookmakerilor. Pentru Alex, putem spune ca pariurile nu mai au secrete si, avand in vedere experienta acumulata, putem spune ca niciun task nu este prea complicat pentru el.
ALEX STEFANESCU

Sample imagePariurile sportive ocupa un loc aparte in viata lui George. Acumuland o vasta experienta in domeniu, George cunoaste cu precizie sistemul caselor de pariuri, fiind un bun mediator intre pariori si organizatori. Are abilitatea de a interpreta obiectiv evenimentele, astfel incat, ofera cele mai bune predictii. Sistemele oferite de George se bucura de un real succes, fapt explicat de sutele de bilete castigate. Calitati/atributii: expert fotbal si baschet, parior profesionist din 2005, specialist sisteme pariuri.
GEORGE CORNELIU

Sample imageCand vina vorba despre pariuri sportive, la Claudiu pasiunea porneste inca din 2005, atunci cand a intrat pentru prima data intr-o agentie de pariuri. In echipa Betting Advice, Claudiu poate sa imbine utilul cu placutul, considerand biroul locul unde pasiunea lui atinge extazul. Dincolo de cunostintele despre echipe si jucatorii din fotbal, Claudiu este la curent cu toate noutatile din lumea tenisului. Cand vine vorba de acest sport , el este omul nostru de baza. Daca am putea face o comparatie, am spune despre Claudiu ca are cel mai puternic forehand din lumnea pariurilor. Calitati/atributii: expert fotbal si tenis, parior profesionist din 2007, specialist pariuri single
CLAUDIU SOARE

Sample imageA lucrat trei ani in presa scrisa, dupa care a intrat in echipa Betting Advice. Trecerea a fost fascinanta. De la fiecare coleg incearca sa invete cate ceva, fiecare greseala incerca sa nu o mai repete. Sustine spiritul de echipa, impartaseste idei noi si crede in succesul pe termen lung. Specialista in statistica si probabilitati, stie aproape tot ce trebuie despre meciuri, echipe sau jucatorii implicati. A realizat sute de predictii, majoritatea castigatoare. A pornit totul dintr-o pasiune. Are aceeasi pasiune si acum...
LARISA DRAGOMIR

Sample imagePasionat de matematica, din scoala, Marius s-a integrat perfect in echipa Betting Advice. Marius stie ca probabilitatile matematice nu sunt niste simple numere atasate obiectiv sau subiectiv evenimentelor, asa cum ar parea la prima vedere. El aplica o teorie bine elaborata, care face ca un pariu castigator sa iti acopere altele necastigatoare sau cum sa ai beneficii fara sa investesti sume mari. Aplicatiile lui Marius genereaza sisteme de pariere imbunatatite, care iau in calcul criteriile personale de joc ale fiecarui parior. Majoritatea materialelor scrise de el nu au mai fost publicate pana acum in alta lucrare de profil, deci la noi ii veti gasi articolele in exclusivitate.
MARIUS TUDOR

Sample imageMihaela vine tot din lumea tenisului. Cu 15 ani de practica a acestui sport si cu studii sportive de specialitate, ea s-a alaturat echipei Betting Advice. Poseda o ambitie uriasa de a duce la capat orice sarcina. Duce in continuare o viata sportiva, netrecand o zi fara sa intre pe teren. Mihaela se identifica in continuare cu sportul care i-a adus cele mai mari satisfactii, avand prieteni atat din lotul national cat si din topul jucatorilor internationali consacrati, lucrul acesta fiind de un real folos atunci cand are nevoie de sfaturi si informatii din domeniu.
MIHAELA SANDU

Sample imageRobert este jurnalist in presa sportiva din 1998. Asta si-a dorit sa faca dintotdeauna. Ca personalitate, Robert este un observator prin defintie. Cerceteaza si analizeaza toate evenimentele sportive. De cate ori are ocazia, merge sa vizioneze meciurile pe stadion. Cu lumea pariurilor a luat contact in 2000 si se declara un fan al pariurilor pe underdogs.
ROBERT DUMITRU
 

Yahoo! Messenger

Claudiu Soare
- Expert fotbal si tenis
- Profesionist din 2007
- Specialist pariuri single
Contacteaza-ne prin Yahoo! Messenger

George Corneliu
- Expert fotbal si baschet
- Profesionist din 2005
- Specialist sisteme pariuri
Contacteaza-ne prin Yahoo! Messenger

Larisa Dragomir
- Expert statistica si probabilitati
- Parior Profesionist din 2008
- Specialist strategii
Contacteaza-ne prin Yahoo! Messenger

Alte mentiuni

Betting Advice ORG Pe bettingadvice.org gasesti o descriere succinta a companiei noastre. Prezentarea te ajuta sa intelegi mai bine cum iti putem fi de folos in relatia ta cu acest mod de viata, pariurile.
Betting Advice BIZ Alege din magazinul nostru produsele si serviciile potrivite pentru tine, si vei incepe sa castigi imediat. Ai nevoie doar de determinare, disciplina si putin noroc. :-)

Informatii de contact

Pentru a intra in legatura cu un specialist al companiei noastre, va rugam sa ne contactati folosind una dintre metodele de mai jos: