Betting Advice TV - We share our betting secrets!

Va aflati la: Home Predictii VIDEO Andreev-Isner

Chestionar - B. Advice

Va rugam sa completati chestionarul pariorilor prezent pe siteul nostru. Prin acest lucru putem afla mai multe despre modul in care pariati si va putem indruma mult mai bine in luarea deciziilor importante.

Revista Betting Advice

Vrei o sursa lunara de articole noi, informatii si sisteme numai bune de pus in aplicare? Revista "Betting Advice" iti vine in ajutor in fiecare luna garantand ca vei obtine un profit mult mai mare daca ne citesti.

Predictii pe mobil

Nu esti la calculator insa vrei sa ai acces la serviciul nostru de predictii profesioniste? Nici o problema! Intra pe siteul nostru (.mobi) si ai toate predictii noastre profesioniste indiferent unde te aflii.

Betting Advice Shop

Nu e gluma! Un pachet cumparat din magazinul nostru online (.biz) iti poate aduce un profit lunar de peste 50% din suma investita. Intra si dubleaza-ti castigurile pe loc.

Andreev-Isner

E-mail Print PDF
Sample image

Bine ati revenit la predictia zilei din 25 martie 2011.

In seara aceasta, in turneul de la Miami, va avea loc o disputa foarte interesanta intre rusul Igor Andreev (locul 93 in clasamentul ATP) si John Isner ( locul 33). Pentru a ajunge in turul 2, Andreev l-a depasit pe columbianul Giraldo, in trei seturi, in timp ce americanul a avut tur liber.

Se stie ca Isner are un serviciu extrem de bun dar si lovituri direct castigatoare, ceea ce ii va oferi un avantaj in lupta din aceasta seara. Cei doi s-au mai intalnit pana acum de 2 ori si fiecare dintre ei si-a adjudecat cate o victorie.

La turneul precedent, cel de la Indian Wells, Andreev a fost eliminat de Federer in turul 2, Iar Isner nu a putut sa treaca de Andy Roddick.

Americanul este intr-o forma mai buna decat Andreev si daca va reusi sa fructifice la maxim serviciul puternic pe care il are isi va lau revansa dupa infrangerea suferita in 2008 la Cincinatti in fata aceluiasi adversar de azi.

Sugestia noastra este sa mizati pe victoria lui John Isner, optiune care ar avea cota 1,55.

Mult succes.

I.Andreev - J.Isner(25.03.2011)

 

Yahoo! Messenger

Claudiu Soare
- Expert fotbal si tenis
- Profesionist din 2007
- Specialist pariuri single
Contacteaza-ne prin Yahoo! Messenger

George Corneliu
- Expert fotbal si baschet
- Profesionist din 2005
- Specialist sisteme pariuri
Contacteaza-ne prin Yahoo! Messenger

Larisa Dragomir
- Expert statistica si probabilitati
- Parior Profesionist din 2008
- Specialist strategii
Contacteaza-ne prin Yahoo! Messenger

Alte mentiuni

Betting Advice ORG Pe bettingadvice.org gasesti o descriere succinta a companiei noastre. Prezentarea te ajuta sa intelegi mai bine cum iti putem fi de folos in relatia ta cu acest mod de viata, pariurile.
Betting Advice BIZ Alege din magazinul nostru produsele si serviciile potrivite pentru tine, si vei incepe sa castigi imediat. Ai nevoie doar de determinare, disciplina si putin noroc. :-)

Informatii de contact

Pentru a intra in legatura cu un specialist al companiei noastre, va rugam sa ne contactati folosind una dintre metodele de mai jos: