Betting Advice TV - We share our betting secrets!

Va aflati la: Home Predictii VIDEO Blackpool - Arsenal

Chestionar - B. Advice

Va rugam sa completati chestionarul pariorilor prezent pe siteul nostru. Prin acest lucru putem afla mai multe despre modul in care pariati si va putem indruma mult mai bine in luarea deciziilor importante.

Revista Betting Advice

Vrei o sursa lunara de articole noi, informatii si sisteme numai bune de pus in aplicare? Revista "Betting Advice" iti vine in ajutor in fiecare luna garantand ca vei obtine un profit mult mai mare daca ne citesti.

Predictii pe mobil

Nu esti la calculator insa vrei sa ai acces la serviciul nostru de predictii profesioniste? Nici o problema! Intra pe siteul nostru (.mobi) si ai toate predictii noastre profesioniste indiferent unde te aflii.

Betting Advice Shop

Nu e gluma! Un pachet cumparat din magazinul nostru online (.biz) iti poate aduce un profit lunar de peste 50% din suma investita. Intra si dubleaza-ti castigurile pe loc.

Blackpool - Arsenal

E-mail Print PDF
Sample image

Bine v-am regasit la ,,Predictia Zileiā€.

Astazi, 10 aprilie 2011, incepand cu orele 15:30 va avea loc confruntarea dintre Blackpool si Arsenal, meci disputat in cadrul etapei cu numarul 32 din Premier League.

Cele doua formatii s-au intalnit o singura data in istorie, acum 10 ani in cupa Angliei, Arsenal castigand cu scorul de 3-1.

In prezent, Blackpool se afla pe locul 17 in Premier Leauge, cu 33 de puncte in 31 de etape jucate si se lupta pentru evitarea retrogradarii. Arsenal se afla pe locul 2 in Premier League, cu 59 de puncte.

Dupa ce United a invins in aceasta etapa cu scorul de 2-0 pe Fulham, Arsenal este obligata sa invinga pe Blackpool pentru a nu fi scoasa definitiv din lupta pentru titlu.

Tunarii joaca senzational acasa, posesia mingii derutand adversarul. Van Persie, Fabregas sau Bendtner sunt fotbalistii care pot inscrie atunci cand te astepti mai putin.

De aceea, sfatul nostru este sa pariati pe victoria lui Arsenal.

Succes!

Blackpool - Arsenal (10.04.2011)

 

Yahoo! Messenger

Claudiu Soare
- Expert fotbal si tenis
- Profesionist din 2007
- Specialist pariuri single
Contacteaza-ne prin Yahoo! Messenger

George Corneliu
- Expert fotbal si baschet
- Profesionist din 2005
- Specialist sisteme pariuri
Contacteaza-ne prin Yahoo! Messenger

Larisa Dragomir
- Expert statistica si probabilitati
- Parior Profesionist din 2008
- Specialist strategii
Contacteaza-ne prin Yahoo! Messenger

Alte mentiuni

Betting Advice ORG Pe bettingadvice.org gasesti o descriere succinta a companiei noastre. Prezentarea te ajuta sa intelegi mai bine cum iti putem fi de folos in relatia ta cu acest mod de viata, pariurile.
Betting Advice BIZ Alege din magazinul nostru produsele si serviciile potrivite pentru tine, si vei incepe sa castigi imediat. Ai nevoie doar de determinare, disciplina si putin noroc. :-)

Informatii de contact

Pentru a intra in legatura cu un specialist al companiei noastre, va rugam sa ne contactati folosind una dintre metodele de mai jos: