Betting Advice TV - We share our betting secrets!

Va aflati la: Home Predictii VIDEO Tottenham - Real Madrid

Chestionar - B. Advice

Va rugam sa completati chestionarul pariorilor prezent pe siteul nostru. Prin acest lucru putem afla mai multe despre modul in care pariati si va putem indruma mult mai bine in luarea deciziilor importante.

Revista Betting Advice

Vrei o sursa lunara de articole noi, informatii si sisteme numai bune de pus in aplicare? Revista "Betting Advice" iti vine in ajutor in fiecare luna garantand ca vei obtine un profit mult mai mare daca ne citesti.

Predictii pe mobil

Nu esti la calculator insa vrei sa ai acces la serviciul nostru de predictii profesioniste? Nici o problema! Intra pe siteul nostru (.mobi) si ai toate predictii noastre profesioniste indiferent unde te aflii.

Betting Advice Shop

Nu e gluma! Un pachet cumparat din magazinul nostru online (.biz) iti poate aduce un profit lunar de peste 50% din suma investita. Intra si dubleaza-ti castigurile pe loc.

Tottenham - Real Madrid

E-mail Print PDF
Sample image

Bine ati venit la “Predictia Zilei”.

Astazi 13 aprilie 2011 se va disputa partida retur din sferturile de finala ale Uefa Champions League dintre Tottenham si Real Madrid.

Londonezii vor incerca imposibilul: sa intoarca rezultatul de 4-0 inregistrat in meciul tur si sa o scoata pe Real din drumul catre finala.

Ambele echipe vin dupa cate o victorie, Tottenham a invins-o pe Stoke cu 3-2, in vreme ce Real a invins cu 3-0 la Bilbao printr-o dubla a lui Kaka, jucator ce pare ca si-a revenit la o forma de zile mari, ultimul gol fiind reusit de Cristiano Ronaldo.

Pentru Real ar fi prima semifinală după o pauză de 8 ani.

Este posibil ca Real sa nu introduca in aceasta partida cei mai importanti jucatori ai sai avand in vedere faptul ca peste 3 zile madrilenii primesc vizita Barcelonei in campionat.

Mansa tur a fost transata de galactici destul de usor, beneficiind si de eliminarea lui peter crouch dupa numai 15 minute de joc.

Istoria pare a fi de partea spaniolilor, pentru ca real a trecut mai departe in 40 din cele 53 de cazuri dupa ce s-a impus in prima mansa si au castigat 21 de sferturi de finala dintr-un total de 27, in timp ce Tottenham este pentru prima oara in aceasta faza a competitiei.

Pentru astazi va propunem sa pariati ca in acest meci se vor marca sub 2,5 goluri, cota fiind de 2,2.

Mult succes.

Tottenham - Real Madrid (13.04.2011)

 

Yahoo! Messenger

Claudiu Soare
- Expert fotbal si tenis
- Profesionist din 2007
- Specialist pariuri single
Contacteaza-ne prin Yahoo! Messenger

George Corneliu
- Expert fotbal si baschet
- Profesionist din 2005
- Specialist sisteme pariuri
Contacteaza-ne prin Yahoo! Messenger

Larisa Dragomir
- Expert statistica si probabilitati
- Parior Profesionist din 2008
- Specialist strategii
Contacteaza-ne prin Yahoo! Messenger

Alte mentiuni

Betting Advice ORG Pe bettingadvice.org gasesti o descriere succinta a companiei noastre. Prezentarea te ajuta sa intelegi mai bine cum iti putem fi de folos in relatia ta cu acest mod de viata, pariurile.
Betting Advice BIZ Alege din magazinul nostru produsele si serviciile potrivite pentru tine, si vei incepe sa castigi imediat. Ai nevoie doar de determinare, disciplina si putin noroc. :-)

Informatii de contact

Pentru a intra in legatura cu un specialist al companiei noastre, va rugam sa ne contactati folosind una dintre metodele de mai jos: