Betting Advice TV - We share our betting secrets!

Va aflati la: Home Predictii VIDEO V. Hanescu - A. Kuznetsov

Chestionar - B. Advice

Va rugam sa completati chestionarul pariorilor prezent pe siteul nostru. Prin acest lucru putem afla mai multe despre modul in care pariati si va putem indruma mult mai bine in luarea deciziilor importante.

Revista Betting Advice

Vrei o sursa lunara de articole noi, informatii si sisteme numai bune de pus in aplicare? Revista "Betting Advice" iti vine in ajutor in fiecare luna garantand ca vei obtine un profit mult mai mare daca ne citesti.

Predictii pe mobil

Nu esti la calculator insa vrei sa ai acces la serviciul nostru de predictii profesioniste? Nici o problema! Intra pe siteul nostru (.mobi) si ai toate predictii noastre profesioniste indiferent unde te aflii.

Betting Advice Shop

Nu e gluma! Un pachet cumparat din magazinul nostru online (.biz) iti poate aduce un profit lunar de peste 50% din suma investita. Intra si dubleaza-ti castigurile pe loc.

V. Hanescu - A. Kuznetsov

E-mail Print PDF
Sample image

Bun găsit la ,,Predicția zilei”!

Astăzi, 8 aprilie 2011 se va juca ultimul sfert de finală din cadrul turneului de tenis ATP de la Casablanca, confruntare care îi are ca adversari pe Victor Hănescu și Andrey Kuznetsov.

Aceasta este a 2-a dispută directă dintre român și rus, precedenta fiind tranșată de Hănescu pe iarba de la Wimbledon cu scorul de 3 la 2.

Victor Hănescu este considerat cel mai bun jucător român al momentului, aflându-se pe poziția a 59-a, însă în 2009 a fost cel mai bine clasat –ocupând locul 26.

În turul precedent a reușit să treacă de germanul Berrer cu 2-0.

Românul are în cariera sa un titlu ATP, câștigat la Gstaad plus alte 3 finale pierdute pe zgură. Este un jucător înalt, cu un serviciu puternic și un joc constant de pe fundul terenului.

În sezonul trecut a fost finalist la Casablanca, pierzând în 2 seturi la Stanislav Wawrinka.

Adversarul său, Andrey Kuznetsov este un jucător tânăr, de 20 de ani, specialist pe iarbă. Nu a obținut rezultate importante în cariera sa de până acum, participând în mai multe turnee de tip challenger.

Actualmente ocupă poziția a 244-a în ierarhia ATP cu 199 puncte.

Betting Advice va propune sa pariati pe victoria lui Victor Hanescu.

Succes.

Victor Hanescu - Andrey Kuznetsov (08.04.2011)

 

Yahoo! Messenger

Claudiu Soare
- Expert fotbal si tenis
- Profesionist din 2007
- Specialist pariuri single
Contacteaza-ne prin Yahoo! Messenger

George Corneliu
- Expert fotbal si baschet
- Profesionist din 2005
- Specialist sisteme pariuri
Contacteaza-ne prin Yahoo! Messenger

Larisa Dragomir
- Expert statistica si probabilitati
- Parior Profesionist din 2008
- Specialist strategii
Contacteaza-ne prin Yahoo! Messenger

Alte mentiuni

Betting Advice ORG Pe bettingadvice.org gasesti o descriere succinta a companiei noastre. Prezentarea te ajuta sa intelegi mai bine cum iti putem fi de folos in relatia ta cu acest mod de viata, pariurile.
Betting Advice BIZ Alege din magazinul nostru produsele si serviciile potrivite pentru tine, si vei incepe sa castigi imediat. Ai nevoie doar de determinare, disciplina si putin noroc. :-)

Informatii de contact

Pentru a intra in legatura cu un specialist al companiei noastre, va rugam sa ne contactati folosind una dintre metodele de mai jos: